
Η μητριά πίσω από τη φρικτή δολοφονία του 8χρονου Γκάμπριελ
H 43χρονη μητριά του μικρού Γκαμπριέλ, η οποία συνελήφθη την Κυριακή στην Ισπανία ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο, στο πορτ μπαγκάζ του οποίου βρέθηκε το πτώμα του 8χρονου παιδιού, ομολόγησε ότι το δολοφόνησε, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την αστυνομία.
H 43χρονη μητριά του μικρού Γκαμπριέλ, η οποία συνελήφθη την Κυριακή στην Ισπανία ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο, στο πορτ μπαγκάζ του οποίου βρέθηκε το πτώμα του 8χρονου παιδιού, ομολόγησε ότι το δολοφόνησε, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την αστυνομία.
Η Άνα Χούλια Κεσάδα από τη Δομινικανή Δημοκρατία, που τέθηκε υπό κράτηση την Κυριακή, «ομολόγησε ότι είναι η αυτουργός του θανάτου του θύματος» στους ερευνητές, δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Αλμερία (νοτιοανατολικά), χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Η σύντροφος του πατέρα του 8χρονου Γκαμπριέλ συνελήφθη 12 ημέρες μετά την εξαφάνιση του παιδιού από χωριό στην Ανδαλουσία (νότια Ισπανία).
Στα έρευνες συμμετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι και η απόγνωση των γονιών του μαθητή, των Άνχελ Κρουθ και Πατρίθια Ραμίρεθ, προκάλεσε συγκίνηση σε ολόκληρη τη χώρα..
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Σιδηρόδρομος: Εκτός τροχιάς οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το ETCS – 3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη εκτός λειτουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Πέμπτο «χτύπημα» στις «άγνωστες πτυχές του Ελλάδα 2.0»
- H άγνωστη μπουτίκ του Παρισιού που ψωνίζουν Τζάρβις Κόκερ και Άλεξ Τέρνερ – Ούτε διαφημίσεις, ούτε εκπτώσεις
- Γαλλία – Ελλάδα 66-65: Ήττα σε «νεκρό» χρόνο για την Εφήβων και τρίτη θέση στο Group A
- Πλαστικές σφαίρες στη Μαγιόρκα κατά διαδηλωτών – Οκτώ τραυματίες στην κινητοποίηση κατά του υπερτουρισμού
- Προειδοποίηση για πολυανθεκτικό βακτήριο που μπορεί να μεταδίδεται από κατοικίδια

