
Συμπληρωματική επιχορήγηση στον Δ.Μάνδρας για πλημμυροπαθείς
Επιπρόσθετη επιχορήγηση του δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας με 368.598 ευρώ, για τη χορήγηση του επιδόματος των 586,94 ευρώ σε πληγέντες από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.
Επιπρόσθετη επιχορήγηση του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας με 368.598 ευρώ, για τη χορήγηση του επιδόματος των 586,94 ευρώ σε πληγέντες από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.
Η απόφαση ικανοποιεί συμπληρωματικό αίτημα του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας για τη χορήγηση του επιδόματος. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο κ. Σκουρλέτης ενέκρινε επιχορήγηση 469.552 ευρώ για την ενίσχυση 800 νοικοκυριών, ενώ τελικά τα σχετικά αιτήματα ανήλθαν σε 1.428.
Το υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνει ότι δεν έχει παραλάβει αίτημα από τον δήμο, το οποίο και αναμένει, για την καταβολή έκτακτης οικονομικής βοήθειας στις οικογένειες των θανόντων από την πλημμύρα, κατά τις προβλέψεις του άρθρου 18 του Ν. 2768/1999.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή
