
Νεφώσεις και τοπικές βροχές την Τρίτη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά διαστήματα στα δυτικά.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά διαστήματα στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού στο weather.in.gr
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.
Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και το απόγευμα τοπικούς όμβρους στη Μακεδονία.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα θαλάσσια τμήματα πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά διαστήματα κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα θαλάσσια τμήματα τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι και από τα βόρεια.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και πρόσκαιρα το πρωί έως 8 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να βρέξει κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα με πιθανότητα όμβρων. Βαθμιαία γενικά αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4 και το βράδυ πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
in.gr
- Εργασία και χαρά; Αυτές είναι οι δουλειές με τους πιο ικανοποιημένους εργαζόμενους
- Συνελήφθη 22χρονος που εξαπάτησε ηλικιωμένη στην Κηφισιά – Άρπαξε 120.000 ευρώ με τη μέθοδο της «ηλεκτροπληξίας».
- Αστυνομικός κατέρρευσε μετά από τσίμπημα σφήκας που μπήκε στο περιπολικό στην Καστοριά – Τον έσωσαν με ΚΑΡΠΑ
- Μια ξεχασμένη ζωγράφος του 18ου αιώνα σημείωσε ρεκόρ (εκατομμυρίου) σε δημοπρασία
- Παολίνι – Σάκκαρη 2-0: Δεν τα κατάφερε η Μαρία και αποκλείστηκε από το Wimbledon
- Οι αλυσίδες που φόρεσαν πάνω από 12 εκατομμύρια σκλάβοι: ένα ζοφερό ντοκουμέντο της μαύρης ιστορίας των ΗΠΑ


