Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούκλατζη σε Κουβέλη: «Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;»

Κούκλατζη σε Κουβέλη: «Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;»

«Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;» ρώτησε η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, κατά τη διάρκεια συνάντηση που είχαν, σήμερα, το πρωί στην Ορεστιάδα.

«Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;» ρώτησε η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, κατά τη διάρκεια συνάντηση που είχαν, σήμερα, το πρωί στην Ορεστιάδα.

«Εργαζόμαστε επίμονα και συστηματικά και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες έως ότου επιστρέψουν τα παιδιά μας», δήλωσε ο κ. Κουβέλης.

Οι γονείς και των δύο στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, μετά την σύλληψη τους για παράνομη είσοδο σε τουρκικό έδαφος, είχαν συνάντηση με τον κ. Κουβέλη που επισκέπτεται σήμερα την Ορεστιάδα.

Ο πατέρας του λοχία μετά την συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας δήλωσε ο κ. Κουβέλης τους ενημέρωσε πως «τα παιδιά τους είναι καλά».

ΝΔ: θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γυρίσουν οι στρατιωτικοί μας

Οι γονείς των δύο στρατιωτικών είχαν επίσης συνάντηση με τον τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Δένδια, κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του στον Έβρο, εκπροσωπώντας τον αρχηγό τού κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Δένδιας μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι: «Είχα την ευκαιρία να τους μεταφέρω τις ευχές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και να διαβεβαιώσω ότι και από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γυρίσουν οι στρατιωτικοί μας ασφαλείς στις οικογένειές τους».

O κ. Δένδιας επισκέφθηκε και τον μεθοριακό σταθμό των Καστανέων, όπου ενημερώθηκε για τις συνθήκες εισόδου και εξόδου προς και από την Ελλάδα και την Τουρκία.

«Είναι φανερό ότι το τελευταίο επεισόδιο έχει οδηγήσει σε δραματική μείωση του αριθμού και της κίνησης στο συγκεκριμένο συνοριακό φυλάκιο» δήλωσε.

Σημείωσε πως δεν είναι τυχαία η επίσκεψή του στον Έβρο. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όρισε τομεάρχη της συγκεκριμένης περιοχής, γιατί για εμάς ο Έβρος, η Θράκη, έχει μία τεράστια σπουδαιότητα. Ήρθα τώρα ακριβώς γιατί αισθάνομαι ότι η παρουσία μας εδώ έχει μία σημασία. Να δείξουμε ότι παρακολουθούμε τα πράγματα και κατά το δυνατόν προσφέρουμε ό,τι μπορούμε και για την επίλυση του ζητήματος, αλλά επίσης είμαστε δίπλα στον λαό της Θράκης ακόμα και στις ώρες που τα πράγματα παρουσιάζουν μία αδόκητη όξυνση».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο κ. Δένδιας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης, με τους δύο Μητροπολίτες του νομού κ.κ. Άνθιμο και Δαμασκηνό, καθώς και με τοπικά στελέχη. Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19.30 με ομιλία του στο Επιμελητήριο Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.

Τον κ. Δένδια συνοδεύουν ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Άκης Παρασκευόπουλος.

in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024