Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωράκης: Δεν τίθεται ζήτημα εισόδου του Ποταμιού στην κυβέρνηση

Θεοδωράκης: Δεν τίθεται ζήτημα εισόδου του Ποταμιού στην κυβέρνηση

Την ικανοποίηση του για τη δέσμευση του πρωθυπουργού να φέρει στη Βουλή την πρόταση για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, εξέφρασε ο Στ.Θεοδωράκης μετά τη συνάντησή τους. Ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι δεν τίθεται ζήτημα εισόδου του Ποταμιού στην κυβέρνηση, καθώς διαφωνούν σε πολλά, αλλά «πρέπει να υπάρχει εθνική γραμμή στα μεγάλα θέματα». Ερωτηθείς για τα έκτροπα στην Τούμπα, είπε, μεταξύ άλλων, ότι «πρέπει να απομακρύνουμε τους μαφιόζους από τον χώρο του ποδοσφαίρου».

Την ικανοποίηση του για τη δέσμευση του πρωθυπουργού να φέρει στη Βουλή την πρόταση του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, εξέφρασε ο Στ.Θεοδωράκης μετά τη δίωρη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου.

Ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι δεν τίθεται ζήτημα εισόδου του Ποταμιού στην κυβέρνηση, καθώς διαφωνούν σε πολλά, αλλά «πρέπει να υπάρχει εθνική γραμμή στα μεγάλα θέματα […] άλλα τα εσωτερικά ζητήματα και και άλλα τα μεγάλα πατριωτικά ζητήματα».

Ερωτηθείς για τα έκτροπα στην Τούμπα ο κ. Θεοδωράκης είπε, μεταξύ άλλων, ότι «πρέπει να απομακρύνουμε τους μαφιόζους από τον χώρο του ποδοσφαίρου».

Στη Βουλή η πρόταση για Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας

Μετά από διεξοδική συζήτηση που είχε αρκετές αντιθέσεις και διαφωνίες, ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε να φέρει την πρότασή μας στη Βουλή, έτσι ώστε σύντομα να προχωρήσουμε στη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη δίωρη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Πρέπει σήμερα να πάρουμε γενναίες αποφάσεις, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν μεγάλες αντιθέσεις με την κυβέρνηση και το ξέρετε, υπάρχει σύγκρουση και θα συνεχίσουμε να συγκρουόμαστε με την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όμως υπάρχει και η Ελλάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για εθνική συνεννόηση».

Εθνική γραμμή στα μεγάλα θέματα

Ο κ. Θεοδωράκης που φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για τις εξελίξεις, τόνισε ότι και το Κίνημα Αλλαγής, όπως και το Ποτάμι, πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει εθνική γραμμή στα μεγάλα θέματα.

«Να ενώσουμε τους Έλληνες, να λύσουμε όλα τα μεγάλα εξωτερικά προβλήματα, για να μπορέσουμε να ασχοληθούμε και με τα καθημερινά ζητήματα που μας ταλαιπωρούν» είπε.

Δεν τίθεται ζητημα εισόδου στη κυβέρνηση

Ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται ζήτημα εισόδου του Ποταμιού στην κυβέρνηση, καθώς όπως είπε «έχουμε άλλη άποψη για τη διακυβέρνηση της χώρας και συγκρουόμαστε σχεδόν καθημερινά με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι «αισθανόμαστε την πατριωτική ευθύνη να διαχωρίζουμε τα πράγματα. ‘Αλλα είναι τα εσωτερικά ζητήματα και άλλα τα μεγάλα πατριωτικά ζητήματα».

«Να απομακρύνουμε τους μαφιόζους από τον χώρο του ποδοσφαίρου»

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι «πρέπει να «κόψουμε» κεφάλια, πρέπει να επιβληθεί ο νόμος, πρέπει να επιβληθούν οι κανονισμοί γιατί η χώρα παραμένει μία πολιτεία, που έχει νόμους αλλά που δεν εφαρμόζονται».

Υπογράμμισε ότι «πρέπει να απομακρύνουμε τους μαφιόζους από τον χώρο του ποδοσφαίρου», διευκρινίζοντας πως μιλάει για «αυτούς που δημιουργούν συνθήκες τριτοκοσμικής χώρας στο ποδόσφαιρο».

Τέλος, σημείωσε ότι «όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι στο να χτίσουμε μια καινούργια ποδοσφαιρική συνείδηση, μακριά από μαφιόζικες πρακτικές που κάποιοι επιμένουν να βάζουν μέσα και στον χώρο του ποδοσφαίρου».

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024