Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
WRC: Νίκη για τον S. Ogier στο Μεξικό

WRC: Νίκη για τον S. Ogier στο Μεξικό

Τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2017, περνώντας και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Άτυχοι στάθηκαν οι Sordo και Loeb.

Μια μάλλον ανέλπιστη νίκη κατέκτησε ο S. Ogier στο Μεξικό, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ατυχία που χτύπησε τους Sordo και Loeb.

Αν και ο Αλσατός φάνηκε από την αρχή του αγώνα πως θα δυσκολευτεί να ακολουθήσει έναν ρυθμό που θα του επέτρεπε ενδεχομένως να διεκδικήσει τη νίκη, έμεινε σε επαφή με την κορυφή.

Μέχρι και τη δεύτερη ημέρα του αγώνα η μάχη για την κορυφή δόθηκε ανάμεσα στους Sordo και Loeb. Ο οδηγός της Hyundai απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατάφερε να υπερκαλύψει και να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης.

Ωστόσο, στη 14η ειδική διαδρομή ένα κλαταρισμένο ελαστικό κόστισε στον S. Loeb περισσότερα από δύο λεπτά και περιορίζοντας σημαντικά τις ελπίδες διάκρισής του.

Nωρίτερα, την ίδια τύχη ή μάλλον ατυχία είχε και ο D. Sordo, o οποίος αν και έπεσε από την κορυφή κατάφερε να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες.

Με τον K. Meeke να παρουσιάζει τη γνώστη αστάθεια, πραγματοποιώντας το ένα λάθος μετά το άλλο, ο S. Ogier βρέθηκε σχεδόν από το πουθενά σε θέση ισχύος.

Μάλιστα κερδίζοντας τέσσερις από τις εναπομείναντες ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Μεξικού, ο Αλσατός οδηγός της M-Sport κατάφερε να εξασφαλίσει μια απόσταση ασφαλείας από τους Sordo και Meeke που συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα.

Μένει να αποδειχθεί αν ο S. Ogier κατακτήσει και τους επιπλέον βαθμούς της πρώτης θέσης της υπερειδικής διαδρομής, καθώς μία επαφή με τα προστατευτικά κιγκλιδώματα οδήγησε τους αγωνοδίκες στην επιβολή ποινής στον Αλσατό 10 δευτερολέπτων, με την ομάδα της M-Sport να καταθέτει έφεση για τον λόγο αυτό.

auto.in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024