
Επίσκεψη υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ σε Ελλάδα, Κύπρο και ΠΓΔΜ
Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, Γουές Μίτσελ θα επισκεφθεί την Πρίστινα, τα Σκόπια, το Βελιγράδι, την Αθήνα και τη Λευκωσία το διάστημα 12-17 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, Γουές Μίτσελ θα επισκεφθεί την Πρίστινα, τα Σκόπια, το Βελιγράδι, την Αθήνα και τη Λευκωσία το διάστημα 12-17 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Σύμφωνα με το αμερικανικό ΥΠΕΞ, ο Μίτσελ θα επισκεφθεί την Αθήνα την 15η Μαρτίου, ενώ την 16η Μαρτίου θα μεταβεί στη Λευκωσία.
Νωρίτερα την εβδομάδα, την 12η Μαρτίου, ο Αμερικανός υπουργός θα επισκεφθεί την Πρίστινα και θα συναντηθεί μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο Χάσιμ Θάτσι και τον πρωθυπουργό Ράμους Χαραντινάι.
Την 13η Μαρτίου ο Αμερικανός υπουργός θα επισκεφθεί τα Σκόπια και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ.
Στο Βελιγράδι θα μεταβεί την 14η Μαρτίου όπου μεταξύ άλλων θα έχει συνομιλίες με τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς και την πρωθυπουργό Άνα Μπρνάμπιτς.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Σαμαράς: Βίντεο-«βόμβα» με «καρφιά» κατά Μητσοτάκη – «Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» τα περί διαγραφής του
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Ανησυχία για τον τοξικό καπνό
- Ωραιόκαστρο: Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτιάς – Τι λέει στο in ο πυρομετεωρολόγος της μονάδας ΜΕΤΕΟ
- Άρης Betsson: Στα «κίτρινα» και επίσημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι «κόβονται»


