Οι «σωματοφύλακες» του Τσίπρα στο παιχνίδι της εξουσίας
Αποτελούν τους «σωματοφύλακες» του έλληνα πρωθυπουργού . Είναι νέοι άνθρωποι με την ηλικία τους να μην ξεπερνά τα 45 χρόνια και έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις κλειδιά στην κυβέρνηση , το κράτος και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αποτελούν τους «σωματοφύλακες» του έλληνα πρωθυπουργού . Είναι νέοι άνθρωποι με την ηλικία τους να μην ξεπερνά τα 45 χρόνια και έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις κλειδιά στην κυβέρνηση , το κράτος και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «Βήματος» που κυκλοφορεί, πρόκειται για πρόσωπα που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, με καλές σπουδές και μεταπτυχιακές τίτλους. Αποτελούν τη νέα «φρουρά» των στελεχών που … υπόσχονται πίστη στον Αλέξη Τσίπρα και θα είναι ουσιαστικά η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη περίοδο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).