Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την αδιάφορη αλλά επικίνδυνη Μπάμπεργκ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την αδιάφορη αλλά επικίνδυνη Μπάμπεργκ

Η Μπάμπεργκ έχει εγκαταλείψει τα όνειρα για πρόκριση στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήρθε στην Αθήνα για να... ηττηθεί. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός υποδεχόμενος τους Γερμανούς στο ΣΕΦ (21:00) στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η Μπάμπεργκ έχει εγκαταλείψει τα όνειρα για πρόκριση στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήρθε στην Αθήνα για να… ηττηθεί. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός υποδεχόμενος τους Γερμανούς στο ΣΕΦ (21:00) στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε «ύπουλο» τον αγώνα με τη γερμανική ομάδα, θέλοντας να στείλει ηχηρό μήνυμα στους παίκτες του Ολυμπιακού να μην την υποτιμήσουν. «Με τον Ντάνιελ είχαμε και έχουμε μία άριστη και ειλικρινή καλή σχέση. Την έχουμε ακόμη», σχολίασε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» για την επιστροφή του Ντάνιελ Χάκετ στο Φάληρο.

«Ύπουλο παιχνίδι»

Αρχικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού στη Euroleague: «Αύριο έχουμε ένα ύπουλο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που της αξίζουν. Το γεγονός πως κέρδισε δύο εκτός έδρας ματς κι έκτοτε μετρά εννιά σερί ήττες, σε συνδυασμό με το νέο προπονητή, καθιστά το παιχνίδι πολύ επικίνδυνο. Ελπίζω αύριο να κάνουν όλοι αυτό που πρέπει, για να βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι μία ομάδα με ταλέντο, εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για το στοιχείο που δυσκολεύει παραδοσιακά τον Ολυμπιακό στα ματς με την Μπάμπεργκ, είπε: «Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Άλλωστε, παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε κίνητρο κι εμείς, θέλουμε πολύ το παιχνίδι. Η δική μας ετοιμότητα είναι πολύ σημαντική».

Σχετικά με τον Μπόμπι Μπράουν που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Euroleague στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ο τεχνικός των Πειραιωτών επισήμανε: «Ο Μπράουν είναι ένας παίκτης με ποιότητα κι εμπειρία. Γι’ αυτό αποκτήθηκε, για να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι έξυπνος, καταλαβαίνει τι και πότε πρέπει να το κάνει. Είδαμε ότι και με τον Παναθηναϊκό πήρε πρωτοβουλίες, αλλά και έτρεξε την ομάδα. Θεωρώ πως όσο περνά ο καιρός, θα γίνεται καλύτερος. Θα χρειαστεί παραπάνω χρόνο, σε σχέση με τον Τιλί, για να μπει στο κλίμα της ομάδας, αφού ο Τιλί ήξερε την ομάδα».

Για το αν μπορεί να έχει αλλάξει πράγματα ο αντικαταστάτης του Αντρέα Τρινκιέρ, Λούκα Μπάνκι, στην Μπάμπεργκ: «Δεν υπάρχει κάτι να μας εκπλήξει. Ξέρουμε πώς λειτουργεί ο κόουτς Μπάνκι και τι του αρέσει. Θεωρώ ότι σίγουρα θα βάλει τη δική του σφραγίδα, πάντως. Ίσως προσθέσει κάποιο σύστημα, ίσως κάνει κάποιο τρικ στην άμυνα. Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει κάτι τόσο δραστικό, ώστε να αλλάξει η ροή ενός αγώνα. Πιστεύω πως μπορούμε να αντιδράσουμε, ο, τι κι αν γίνει. Το θέμα είναι να έχουμε την απαιτούμενη αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα».

Στο τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε για την επιστροφή του Ντάνιελ Χάκετ: «Πάντα είναι ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις παίκτες με τους οποίους έχεις συνεργαστεί. Με τον Ντάνιελ είχαμε και έχουμε μία άριστη και ειλικρινή καλή σχέση, έχουμε ακόμη. Δυστυχώς, έτσι λειτουργεί ο επαγγελματισμός».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024