Η Ημέρα της Γυναίκας, ο καβγάς, ο ζωηρός πρέσβης
Ούτε η Ημέρα της Γυναίκας δεν κατάφερε να μειώσει το πολεμικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, λίγο μετά την αποχώρηση του Πρωθυπουργού από την Επιτροπή ξέσπασε καβγάς μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή και της Σοφίας Βούλτεψη για τον... πρεσβευτή της Βενεζουέλας (αυτόν με την σεξουαλική παρενόχληση ελληνίδων εργαζομένων στην πρεσβεία).
Ούτε η Ημέρα της Γυναίκας δεν κατάφερε να μειώσει το πολεμικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, λίγο μετά την αποχώρηση του Πρωθυπουργού από την Επιτροπή ξέσπασε καβγάς μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή και της Σοφίας Βούλτεψη για τον… πρεσβευτή της Βενεζουέλας (αυτόν με την σεξουαλική παρενόχληση ελληνίδων εργαζομένων στην πρεσβεία).
Ο κ. Κοντονής κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ενώ η χώρα έχει υπογράψει τη σύμβαση με τη Βενεζουέλα από το 2011, δεν ήρθε ποτέ για κύρωση στη Βουλή και ότι η Νέα Δημοκρατία την κρατούσε στα συρτάρια. Η Σοφία Βούλτεψη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκείνος την κρατούσε στα συρτάρια από τις αρχές του 2015 και περίμενε να φύγει ο πρεσβευτής της Βενεζουέλας, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών, και μετά να φέρει τη σύμβαση για κύρωση.
Παράπονα είχε η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου από τον Αλέξη Τσίπρα καθότι ο Πρωθυπουργός εισήλθε στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής για να τιμήσει (σε ειδική συνεδρίαση) την Ημέρα της Γυναίκας και χαιρέτησε δια χειραψίας (συνοδευόμενης μετά χαμόγελου) μόνο τις γυναίκες-«βουλεύτριες» του ΣΥΡΙΖΑ: «Μέγα ατόπημα του Τσίπρα να μη χαιρετήσει όλες τις γυναίκες την Ημέρα της Γυναίκας και να προτιμήσει μόνο τις δικές του, ωσάν εμείς της αντιπολίτευσης να μην είμαστε γυναίκες» έλεγε με παράπονο η κυρία Ασημακοπούλου.
in.gr με πληροφορίες από tovima.gr
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Εκρέμ Ιμάμογλου: Στις 9 Μαρτίου αρχίζει η δίκη – Εκτενές άρθρο του δημοσιεύει το «Foreign Affairs»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-127x85.jpg)














![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442