![Θεοδωράκης: Ο διχαστικός και συγκρουσιακός λόγος απειλεί τη χώρα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/03/30654420_19221680.jpg)
Θεοδωράκης: Ο διχαστικός και συγκρουσιακός λόγος απειλεί τη χώρα [Βίντεο]
Ο διχαστικός και συγκρουσιακός λόγος απειλεί τη χώρα και την οικονομία, ανέφερε μεταξύ άλλων στη παρέμβασή του στην Ολομέλεια ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να μοιάσουμε στο τέρας που πολεμάμε».
Ο διχαστικός και συγκρουσιακός λόγος απειλεί τη χώρα και την οικονομία, ανέφερε μεταξύ άλλων στη παρέμβασή του στην Ολομέλεια ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να μοιάσουμε στο τέρας που πολεμάμε».
Συμπλήρωσε ακόμη ότι το λέει ο ίδιος που εισέπραξε τη λάσπη των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ για μεγάλο διάστημα. «Η μπαχαλοποίηση της πολιτικής τρελαίνει τους πολίτες και οδηγεί σε ψεκασμένους και ακροδεξιούς και δείτε τι έγινε στην Ιταλία».
«Το διχαστικό δίλημμα του κ. Τσίπρα ”ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” δεν πρέπει να βρίσκει μιμητές» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα για τους πρώην και τους νυν.
Διατύπωσε το ερώτημα προς τον κ. Κουρουμπλή, γιατί δεν έβγαλε δελτίο τιμών και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί «άρπα -κόλα» λειτουργία της Προανακριτικής διαφωνώντας με τη θέση του πρωθυπουργού ότι οι τρεις ανώνυμοι μάρτυρες βρίσκονται στη διάθεση της Δικαιοσύνης.
«Ελπίζω να μην το εννοούσε. Βρίσκονται και στα χέρια της Βουλής να έρθουν να δώσουν στοιχεία και να απαντήσουν σε ερωτήσεις για όσα καταγγέλλουν» επεσήμανε ο κ. Θεοδωράκης.
Αναφορικά με τα εθνικά θέματα, ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε την κυβέρνηση να δεχθεί και να φέρει στη Βουλή την πρόταση νόμου του Ποταμιού για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας γιατί χρειάζεται συνεννόηση.
«Όλοι θέλουμε πρωτίστως να γυρίσουν οι 2 στρατιωτικοί στις οικογένειές τους. Η ένταση που δημιουργεί ο Ερντογάν σε Έβρο, Αιγαίο, Κύπρο απαιτεί ψύχραιμη απάντηση με στόχο να υπάρξει συνεννόηση και καλή γειτονία» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Νέα Αριστερά: Ο Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου αγωνίστηκε για μια κοινωνία που δεν περιθωριοποιεί
- Αυτή είναι η «τελική» πρόταση της Dubai BC στον Ολυμπιακό για τον Γουόκαπ
- Η βία στη Δυτική Όχθη συνεχίζεται – Ισραηλινοί έποικοι έβαλαν φωτιά σε τζαμιά μετά από αιματηρή σύγκρουση
- Βλάχος για το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής: «Αφού το κάναμε μία φορά, γιατί να μην το κάνουμε και την επόμενη;»
- Φορούσε μαύρο νυφικό η χθεσινή μας η κοπέλα – Οι διάσημες που απέφυγαν το λευκό
- Γιγάντιες δασικές πυρκαγιές απειλούν Γαλλία και Ισπανία – Πάνω από 325.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί

