Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πούτιν επαινεί τα χαρακτηριστικά των γυναικών που διευθύνουν επιχειρήσεις

Ο Πούτιν επαινεί τα χαρακτηριστικά των γυναικών που διευθύνουν επιχειρήσεις

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, εξήρε τα χαρακτηριστικά των γυναικών, θεωρώντας τα απαραίτητα για αυτούς που διευθύνουν επιχειρήσεις

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, εξήρε τα χαρακτηριστικά των γυναικών, θεωρώντας τα απαραίτητα για αυτούς που διευθύνουν επιχειρήσεις

«Για να είναι κανείς βασικός μέτοχος ή ακόμα και αν κατέχει μειοψηφικό πακέτο, να διευθύνει μια επιχείρηση, απαιτεί να έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πρωτίστως τα χαρακτηριστικά του ηγέτη», δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος στη συνάντηση που είχε σήμερα με γυναίκες επιχειρηματίες στην πόλη Σαμάρα, εκφράζοντας την άποψη ότι τέτοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα διαθέτουν οι γυναίκες.

«Οι άνδρες θα έλεγα είναι πιο σκληροί, αλλά αν οι ηγετικές ικανότητες συνδυάζονται, ευθέως με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο γυναικείος χαρακτήρας, τότε το αποτέλεσμα συχνά είναι πολύ καλύτερο, από εκείνο που μπορούν να πετύχουν οι δυνατοί άνδρες» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Πούτιν, θεωρώντας ότι από αυτή την άποψη οι γυναίκες βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους άνδρες που συμμετείχαν στη συνάντηση, λέγοντας πως «προσπαθούν με αξιοπρέπεια να εκπροσωπήσουν το ανδρικό τμήμα της ανθρωπότητας σ’ αυτήν την συνάντηση».

Προηγουμένως πάντως απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του είχε τεθεί σε προηγούμενη συνάντηση στην πόλη Νίζνι Ταγκίλ και συγκεκριμένα αν υπάρχουν γυναικεία και ανδρικά επαγγέλματα είπε τα όρια μεταξύ γυναικείων και ανδρικών επαγγελμάτων εξαλείφονται με απόλυτο τρόπο.

Η συνάντηση του αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εργοστάσιο αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στην πόλη Σαμάρα έγινε στα πλαίσια του εορτασμού της 8ης Μαρτίου, μια γιορτή στην οποία δίνουν μεγάλη σημασία σε όλη τη Ρωσία μέχρι σήμερα, έχοντας γίνει παράδοσης από την περίοδο της Σοβιετικής Ένωσης, κατά την οποία οι άνδρες προσέφεραν στις γυναίκες λουλούδια και σοκολατάκια.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024