
Μπαλοτέλι εναντίον του μαύρου γερουσιαστή της Λέγκας
«Ίσως είμαι τυφλός ή ίσως δεν του είπαν ότι είμαι ακόμα μαύρος, αλλά ντροπή»!!! Με αυτή την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagramο ποδοσφαιριστής της εθνικής Ιταλίας Μάριο Μπαλοτέλι σχολιάζει την εκλογή του πρώτου μαύρου γερουσιαστή στην Ιταλία Τόνι Ιγουόμπι, με την ξενοφοβική Λέγκα.
«Ίσως είμαι τυφλός ή ίσως δεν του είπαν ότι είμαι ακόμα μαύρος, αλλά ντροπή»!!!
Με αυτή την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagramο ποδοσφαιριστής της εθνικής Ιταλίας Μάριο Μπαλοτέλι σχολιάζει την εκλογή του πρώτου μαύρου γερουσιαστή στην Ιταλία Τόνι Ιγουόμπι, με την ξενοφοβική Λέγκα.
Ο Ιγουόμπι που έγινε μέλος του ξενοφοβικού κόμματος πριν εικοσιπέντε χρόνια, είναι υπεύθυνος για την μεταναστευτική πολιτική και παρά το γεγονός ότι είναι μετανάστης από τη Νιγηρία, τάσσεται υπέρ της απέλασης παράτυπων μεταναστών στη χώρα.
Ο ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του ηγέτη της Λέγκας Ματέο Σαλβίνι με τον Τόνι Ιγουόμπι οι οποίοι πανηγυρίζουν φορώντας λευκό t-shirt το οποίο αναγράφει το σύνθημα «στοπ στην εισβολή», σε μια άμεση αναφορά στις αθρόες προσελεύσεις μεταναστώνστη γείτονα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαλοτέλι έχει υπάρξει πολλές φορές θύμα ρατσιστικών σχολίων και συμπεριφορών στα ιταλικά γήπεδα.
Μαριλένα Γεραντώνη
in.gr
- Μάλι: Συντονισμένη επίθεση ενόπλων στο Μπαμακό
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο

