
ΔΗΣΥ: Φιέστες και εγκαίνια για να κολακευθούν οι αστυνομικοί
Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου επέκρινε τον πρωθυπουργό «για φιέστες και εγκαίνια από όπου επιχείρησε να κολακεύσει τον απλό αστυνομικό».
Έντονη κριτική στην απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να βρεθεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας άσκησε η Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Συγκεκριμένα, η βουλευτής Χριστοφιλοπούλου επέκρινε τον πρωθυπουργό «για φιέστες και εγκαίνια από όπου επιχείρησε να κολακεύσει τον απλό αστυνομικό», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ «οι μπαχαλάκηδες οργίαζαν επί δεκαήμερο ανενόχλητοι μέχρι που τους έκανε τη χάρη που ζητούσαν η κυβέρνηση, και ενώ ο κ. Τόσκας για να αποφύγει τις ευθύνες του κατηγόρησε την ΕΛΑΣ».
Σύμφωνα με τη βουλευτή, δεν ευσταθεί η αναφορά του κ. Τσίπρα ότι η παραβατικότητα στη Δυτική Αττική έχει μειωθεί, καθώς «οι κάτοικοι, κυρίως των δήμων Φυλής, Ασπροπύργου και Αχαρνών, βιώνουν τον φόβο για την ακεραιότητά τους και βλέπουν καθημερινά την περιουσία τους να γίνεται βορά στις συμμορίες και το εμπόριο ναρκωτικών να ανθεί μπροστά στα μάτια των ίδιων και των παιδιών τους».
«Ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι δεν έχει καμία απολύτως εικόνα της πραγματικότητας. Ας αφήσει, λοιπόν, τις φιέστες και τους πανηγυρισμούς γιατί δεν τον πιστεύει πια κανείς. Η ανικανότητά του και της κυβέρνησής του είναι παροιμιώδης» υπογράμμισε η κ. Χριστοφιλοπούλου.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ακίνητα: O ΜΙΔΑΣ φέρνει αλλαγές – Όσα πρέπει να ξέρουν οι ιδιοκτήτες
- Σβίγκου: Ξεπληρώνει γραμμάτια ο Μητσοτάκης με την υπουργοποίηση Λαζαρίδη
- Tιάγκο Πιτάρτς: Το παιδί που έφερε ξανά τη «La Fabrica» στο κέντρο της Ρεάλ (vids)
- Χρύσα Ρώπα: «Δεν φοβήθηκα εάν με μηνύσουν» – Τι είπε για την εμφάνισή της στον Λαζόπουλο
- Ευρώπη: Εργατικό δυναμικό «γερασμένο», μεγαλύτερη συμμετοχή γυναικών και περισσότερο άγχος
- Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη στην Ρόδο, βρέθηκαν ζυγαριές και 4.265 ευρώ

