Κοτζιάς: Έλλειψη σοβαρότητας η δημοσιοποίηση όσων ειπώθηκαν στην κλειστή συνεδρίαση
Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, κατηγορεί για έλλειψη σοβαρότητας βουλευτές της αντιπολίτευσης που δημοσιοποίησαν όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.
Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, κατηγορεί για έλλειψη σοβαρότητας βουλευτές της αντιπολίτευσης που δημοσιοποίησαν όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.
Γνωστή η έλλειψη σοβαρότητας βουλευτών αντιπολίτευσης που δημοσιοποιούν όσα ειπαν σε κλειστές συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής Βουλής, αλλα χθεσινή γελοιότητα ήταν πρωτοφανής: αρμόδιος αντιπολιτευσης “δημοσιοποίησε” τι μου απάντησε εντός της αίθουσας ενω δεν είχε καν μιλήσει
Κατά την κλειστή συνεδρίαση ο κ. Κοτζιάς και ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χρiστοδουλίδης, ενημέρωσαν τους βουλευτές για τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και την κυπριακή ΑΟΖ.
Στο tweet του μάλιστα ο κ. Κοτζιάς χαρακτηρίζει ως «πρωτοφανή γελοιότητα» την «δημοσιοποίηση» από αρμόδιο της αντιπολίτευσης ότι τού απάντησε εντός της αίθουσας ενώ δεν καν μιλήσει.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59