
ΕΛΓΑ: Σήμερα οι αποζημιώσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους
Πιστώνονται στους λογαριασμούς περίπου 15.944 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου, το ποσό των 28.053.171,08 ευρώ για αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ.
Πιστώνονται στους λογαριασμούς περίπου 15.944 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου, το ποσό των 28.053.171,08 ευρώ για αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ.
Αυτές αφορούν μεταξύ άλλων στην εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν μέσα στο 2017.
Το υψηλότερο ποσό των αποζημιώσεων θα υποβληθεί στον Νομό Πέλλας και θα ανέρχεται στα 6.505.230,03 ευρώ, ακολουθεί ο Νομός Λάρισας με 4.607.660,86 ευρώ και ο νομός Καστοριάς με 1.870.310,80 ευρώ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΛΓΑ, «με τη πληρωμή αυτή καταβάλλεται το 70% επί του συνολικού ποσού της αποζημίωσης που αντιστοιχεί στο κάθε παραγωγό, για ζημιά στο φυτικό του κεφάλαιο, και το συνολικό ποσό της αποζημίωσης που αντιστοιχεί στον κάθε κτηνοτρόφο, για ζημιά στο ζωικό του κεφάλαιο».
in.gr
- Το Ιράν αρνείται να συμμετάσχει στον β’ γύρο διαπραγματεύσεων – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για «υπερβολικές απαιτήσεις»
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Μητσοτάκης – Ο πρωθυπουργός καλύπτει τον Γεωργιάδη
- «Η Θυσία των Παρθένων στη Σύγχρονη Βαβυλώνα»: Το σκάνδαλο μαστροπείας ανηλίκων στη βικτωριανή Βρετανία
- Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 2-1: Σε απόσταση «βολής» για τον τίτλο οι «Πολίτες»! (vid)
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 4-2: Πρωταθλήτρια με τεσσάρα και για 35η φορά! (vid)
- Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ με Γεωργιάδη για την ευρωπαϊκή εισαγγελία – «Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα»
