Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμερες παρακολούθησης νέας γενιάς

Κάμερες παρακολούθησης νέας γενιάς

...

Εάν σας ζητούσαν να ονομάσετε τα δυο-τρία σημαντικότερα αγαθά του κόσμου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ασφάλεια θα ήταν μέσα σε αυτά, μαζί με την υγεία και την ελευθερία.

Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ αναζητούμε τα μέσα εκείνα που θα μας επιτρέψουν να έχουμε τον πλήρη έλεγχο και να παρακολουθούμε ακόμα και από απόσταση, όλες τις ώρες του 24ώρου, όλους τους χώρους που μας ενδιαφέρουν: κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, επιχειρήσεις, αποθηκευτικούς χώρους.

Τουλάχιστον πλέον αυτό είναι πιο εύκολο και προσιτό σε όλους από ποτέ αφού την επιτήρηση εξασφαλίζουν οι κάμερες παρακολούθησης, άγρυπνοι φρουροί που επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τη ζωή εκ του ασφαλούς και να έχουμε το αίσθημα της προστασίας τόσο για εμάς και όσους αγαπάμε, για την περιουσία μας, μέρα-νύχτα, ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι.

Η τεχνολογία πλέον έχει περάσει σε μία νέα εποχή, κάτι που φαίνεται από τις πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις στις οποίες εύκολα μπορούμε πλέον να έχουμε πρόσβαση.

Να μερικές από τις επιλογές που ξεχωρίσαμε:

Η ασύρματη IP Camera Gembird ICAM-WHD-01 σε κρατά σε απευθείας σύνδεση με το χώρο, επιτρέποντας την παρακολούθησή του ακόμη κι όταν είσαι χιλιόμετρα μακριά. Μικρή και διακριτική, τοποθετείται όπου χρειάζεται να έχεις εικόνα και μεταφέρει μέσω ειδικού app οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο με πάσα λεπτομέρεια.

Η ασύρματη IP Camera YI Home Camera 720p παρέχει ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα παρακολούθησης της κατοικίας, ανεξαρτήτως απόστασης. Μπορείς να βεβαιωθείς ότι το μωράκι σου κοιμάται ήσυχα χάρη στην υψηλής ευκρίνειας εικόνα που σας προσφέρει η ασύρματη IP Camera YI Home Camera 720p, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Δεν είναι μόνο μια κάμερα, αλλά και ένα baby monitor, για να έχεις άμεση εικόνα από το παιδί οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από την οθόνη του κινητού.

Η ασύρματη IP Camera TP-Link Cloud Camera NC250 εξασφαλίζει αξιόπιστη εποπτεία του χώρου και ενημερώνει όταν αντιληφθεί κίνηση ή ήχο. Είναι ιδανική για οικιακή χρήση, καθώς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς εύκολα και διακριτικά τα πάντα στο χώρο. Με την TP-Link μπορείς αμέσως να δεις τι συμβαίνει στο χώρο όταν χτυπά ο συναγερμός, ακόμη και στο σκοτάδι.

Η ασύρματη IP Camera YI Dome Camera 1080p παρέχει τη δυνατότητα εποπτείας του χώρου οποιαδήποτε στιγμή, από κάθε σημείο. Σχεδιασμένη για χρήση στο σπίτι ή το γραφείο, η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τη νύχτα ή σε σκοτεινά δωμάτια.

Η ασύρματη IP Camera Ezviz Mini Plus 1080p από την άλλη διαθέτει Wi-Fi συνδεσιμότητα για γρήγορη και ασφαλή ρύθμιση, ενώ η μαγνητική βάση της προσφέρει πολλές επιλογές τοποθέτησης. Η κάμερα καταγράφει σαφείς εικόνες από απόσταση έως και 7,50 μ., ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι.

Μία τελευταία αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση είναι η ασύρματη IP Camera Ozaki O!care που προορίζεται για χρήση σε οικιακό περιβάλλον. Είναι ιδανική για τη διακριτική παρακολούθηση του μωρού σας, μικρών παιδιών ή και κατοικίδιων ζώων.

Ωστόσο, προτείνουμε να μη περιοριστείτε στις παραπάνω προτάσεις. Σήμερα η τεχνολογία προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες και τα Public μοναδικές επιλογές, που σίγουρα θα καλύψουν τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

Advertorial

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024