![Τρελή πορεία ΙΧ στην εθνική οδό – Νεκρός ο οδηγός [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/03/30626113_diodia6.jpg)
Τρελή πορεία ΙΧ στην εθνική οδό – Νεκρός ο οδηγός [Βίντεο]
Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Οδηγός ο οποίος κινούνταν με το αυτοκίνητό του επί σχεδόν μία ώρα ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη εμβόλισε δύο περιπολικά και ένα φορτηγό που είχαν τοποθετηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για να ανακόψουν την πορεία του. Νεκρός είναι οδηγός του ΙΧ.
Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στην εθνική
οδό Αθηνών – Λαμίας. Οδηγός ο οποίος κινούνταν με το αυτοκίνητό του επί
σχεδόν μία ώρα ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη
εμβόλισε δύο περιπολικά και ένα φορτηγό που είχαν τοποθετηθεί από την
ΕΛ.ΑΣ. για να ανακόψουν την πορεία του. Νέκρος είναι ο οδηγός.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν επί ώρα να σταματήσουν επικίνδυνο οδηγό ο οποίος κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Το αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα για σχεδόν 180 χιλιόμετρα, είχε σπασμένο παρμπρίζ και ο οδηγός δεν υπάκουε στις εντολές των αστυνομικών. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.
Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.
Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.
Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, έχει εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι νεκρός.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που το ΙΧ κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, σε ένα μήκος 180 χιλιομέτρων, αποφεύγοντας να συμμορφωθεί στις εντολές των αστυνομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr ο 49χρονος οδηγός ήταν κάτοικος Σταρού Φαρσάλων και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

in.gr
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
