Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ - Μέι: Συμφώνησαν για τη Συρία, διαφώνησαν για τους δασμούς

Τραμπ – Μέι: Συμφώνησαν για τη Συρία, διαφώνησαν για τους δασμούς

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, στην οποία συζήτησαν εφ' όλης της ύλης, σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν πως η συριακή κυβέρνηση και η Ρωσία «φέρουν τη συντριπτική ευθύνη για την σπαρακτική ανθρώπινη οδύνη» στην Ανατολική Γούτα, ωστόσο η Τερέζα Μέι εξέφρασε στον Ντόναλντ Τραμπ την «βαθιά ανησυχία» της για την πρωτοβουλία του να επιβάλει δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου στις ΗΠΑ.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, στην οποία συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης, σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ.

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν πως η συριακή κυβέρνηση και η Ρωσία «φέρουν τη συντριπτική ευθύνη για την σπαρακτική ανθρώπινη οδύνη» στην Ανατολική Γούτα.

Η Τερέζα Μέι, ωστόσο, εξέφρασε στον Ντόναλντ Τραμπ την «βαθιά ανησυχία» της για την πρωτοβουλία του να επιβάλει δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου στις ΗΠΑ, κίνηση που αναμένεται να πλήξει ευρωπαϊκές εταιρείες, υπογραμμίζοντας ότι «η ανάληψη πολυμερούς δράσης είναι το μοναδικό μέσο για την επίλυση του προβλήματος της υπερβάλλουσας παραγωγικής ικανότητας προς το συμφέρον όλων των πλευρών».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024