
Εντόπισαν φορτηγό με 7.295 όπλα στον Προμαχώνα
Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό αυτοκίνητο από τη Βουλγαρία, αρμόδιοι υπάλληλοι της Κ.Ο.Ε. του Τελωνείου Σερρών στον Προμαχώνα, με τη συμβολή αυτοκινούμενου Συστήματος Ελέγχου (X-RAY), εντόπισαν και κατέσχεσαν 61 είδη όπλων (7.295 τεμάχια).
Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό αυτοκίνητο από τη Βουλγαρία, αρμόδιοι υπάλληλοι της Κ.Ο.Ε. του Τελωνείου Σερρών στον Προμαχώνα, με τη συμβολή αυτοκινούμενου Συστήματος Ελέγχου (X-RAY), εντόπισαν και κατέσχεσαν 61 είδη όπλων (7.295 τεμάχια).
Μεταξύ άλλων βρέθηκαν 20 περίστροφα – πιστόλια γκαζιού – αερίου, 3 αεροβόλα, 6.500 φυσίγγια των 9 mm αβολίδωτα κρότου λάμψης, 21 σπρέι πιπεριού, 2 συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης, 3 μαχαίρια καθώς και διάφορα άλλα είδη τοξοβολίας.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, κατά τον έλεγχο στα συνοδευτικά έγγραφα μεταφοράς που επεδείχθησαν, αναγράφονταν ως μεταφερόμενα είδη συμπληρώματα διατροφής και βρεφικά είδη.
Κατά την ακτινοσκόπηση και ανάλυση της εικόνας του φορτηγού οχήματος δημιουργήθηκαν εύλογες υποψίες για την ύπαρξη όπλων εντός του χώρου φόρτωσής του με απόρροια τη διενέργεια φυσικού έλεγχου, κατά τον οποίο εντοπίστηκαν ανάμεσα σε άλλα εμπορεύματα, τα προαναφερθέντα όπλα.
Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο και για τον έλληνα παραλήπτη των κατασχεθέντων εμπορευμάτων ζητήθηκε η συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου Κρήτης για τη σύλληψή του.
Σε βάρος των εμπλεκομένων υποβλήθηκε δικογραφία προς τον Εισαγγελέα.
in.gr
- Η στρατηγική της Άγκυρας αποδίδει: Βρίζει την Ουάσιγκτον αλλά αγοράζει την τεχνολογία της
- Ο αθόρυβος κίνδυνος της Τεχνητής Νοημοσύνης: Πώς η άριστη λειτουργία της διαβρώνει το κράτος
- Πώς τα social media «κλειδώνουν» απόψεις σε λίγα λεπτά – Μόλις 3 αναρτήσεις αρκούν για να αλλάξουν τη γνώμη σου
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τον Πελίστρι – Τι είπε ο μάνατζέρ του
- Επίθεση από χάκερς στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ – «Ένα ακόμα δείγμα του πώς εννοούσε η ΝΔ την Ελλάδα 2.0», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
- Κουπόνια τροφίμων έρχονται από Σεπτέμβριο – Οι δικαιούχοι και τα ποσά




