
ΤΑΙΠΕΔ: Εσοδα 8,8 εκατ. ευρώ από πώληση και μίσθωση ακινήτων
Συνολικά έσοδα της τάξης των 8,821 εκατ. ευρώ απέφερε η ανάδειξη πλειοδοτών για τα ακίνητα που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction), η οποία ολοκληρώθηκε χθες, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.
Συνολικά έσοδα της τάξης των 8.821.700 ευρώ απέφερε η ανάδειξη πλειοδοτών για τα ακίνητα που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction), η οποία ολοκληρώθηκε χθες, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.
Ειδικότερα, αναδείχθηκαν πλειοδότες για τα παρακάτω ακίνητα:
1. Για την πώληση Βιομηχανικού οικοπέδου στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, η εταιρεία με την επωνυμία ‘’ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ – ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΒΕΕ”.
2. Για την πώληση τριών γεωτεμαχίων στη Σαμπάριζα Ερμιόνης, η εταιρεία ‘’ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΙΚΕ’’.
3. Για την πώληση κτιρίου στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Αγ. Νικολάου 8, η εταιρεία με την επωνυμία ‘’GNA ΙΚΕ’’.
4. Για την πώληση κτιρίου στην παλιά πόλη Ναυπλίου, στην οδό Βασ. Κων/νου 6, η εταιρεία με την επωνυμία ‘’KGS DEVELOPMENT ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ‘’.
5. Για την πώληση ιδανικού μεριδίου 66,6% εξ αδιαιρέτου στην Αθήνα, οδός Βερανζέρου 26 (Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ), η εταιρεία με την επωνυμία ‘’3K TEXNIKH EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ‘’.
6. Για την μακροχρόνια μίσθωση αγροτεμαχίου όμορου στο Σανατόριο Μάνα στην Κορφοξυλιά Γορτυνίας Ν. Αρκαδίας, η εταιρεία με την επωνυμία ‘’OTUS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ‘’.
in.gr
- Η Άρσεναλ θέλει να κάνει «βασιλιά» τον Βινίσιους – Το «χρυσό» συμβόλαιο που δίνουν οι «κανονιέρηδες»
- Νίκος Γάτσας: «Η απόφαση της UNESCO ανοίγει μια νέα σελίδα για τον Όλυμπο και την Ελασσόνα»
- Σταύρος Γεωργίου: Απολογείται ο 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου
- «Μαφία της Κρήτης»: Απολογούνται ιατροδικαστής και τοξικολόγος που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση [βίντεο]
- «Μύλος» στην εθνική Ιταλίας: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ακύρωσε τη συμφωνία με τον Πίρλο
- Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Μητσοτάκη και Στόκερ από το Σάλτσμπουργκ