Ελεγκτές για το οικονομικό έγκλημα αναζητά ο Τσακαλώτος
Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα Διεύθυνση Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος αναζητά το υπουργείο Οικονομικών, δημοσιεύοντας την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 135 θέσεις.
Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν -μέσω απόσπασης- τη νέα Διεύθυνση Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος αναζητά το υπουργείο Οικονομικών, δημοσιεύοντας την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 135 θέσεις.
Συγκεκριμένα, η σχετική απόφαση που υπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια και προβλέπει μεταξύ άλλων ότι:
- 60 θέσεις θα καλυφθούν από εφοριακούς υπαλλήλους ΠΕ και ΤΕ
- 20 θέσεις από τα τελωνεία ΠΕ και ΤΕ
- 5 θέσεις από το κλάδο πληροφορικής
- 50 θέσεις θα καλυφθούν από υπαλλήλους που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ Δημοσιονομικών, ΠΕ Οικονομικών Επιθεωρητών, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού ΤΕ Δημοσιονομικών, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό και ένστολους.
Παράλληλα, για την άμεση λειτουργία της υπηρεσίας αποσπώνται και τοποθετούνται σ’ αυτήν 60 υπάλληλοι της ΑΑΔΕ.
Η διάρκεια απόσπασης θα είναι διετής με δυνατότητα ανανέωσης για ένα έτος. Η τελική επιλογή των ελεγκτών θα γίνει από τριμελή επιτροπή αξιολόγησης, κατόπιν συνεκτίμησης των προσόντων και της εμπειρίας τους.
in.gr
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη
- Διαδοχικές παρεμβάσεις Καραμανλή για αγροτικό και κρίση θεσμών – Τι θα πει για δύο θέματα που καίνε την κυβέρνηση
- Τα ωραία του «Αναστό»
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
- Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Premier League: Καθάρισε τη Σάντερλαντ και πλησίασε την κορυφή η Σίτι, νέα «γκέλα» για την Τσέλσι


