Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσιεύθηκε απόφαση του ΣτΕ για το ιατρικό μισθολόγιο

Δημοσιεύθηκε απόφαση του ΣτΕ για το ιατρικό μισθολόγιο

Δημοσιεύθηκε το πλήρες κείμενο (64 σελίδων) της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας για το ιατρικό μισθολόγιο που ζητούν η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), και ως εκ τούτου ματαιώνεται η προγραμματισμένη για αύριο στάση εργασίας.

Δημοσιεύθηκε το πλήρες κείμενο της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας για το ιατρικό μισθολόγιο που ζητούν η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), και ως εκ τούτου ματαιώνεται η προγραμματισμένη για αύριο στάση εργασίας.

Η ΟΕΝΓΕ είχε προγραμματίσει για αύριο Πέμπτη εργασίας από τις 11:30 έως τη λήξη της βάρδιας και παράσταση διαμαρτυρίας στις 12:30 μ.μ. στο Συμβούλιο της Επικρατείας, διαμαρτυρόμενη για την πολύμηνη καθυστέρηση της δημοσίευσης της απόφασης του ΣτΕ που δικαίωνε την προσφυγή της ενάντια στις μνημονιακές περικοπές του ιατρικού μισθολογίου το 2012.

Η προσφυγή είχε εκδικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου 2016 και οι νοσοκομειακοί γιατροί απαιτούσαν να δημοσιευθεί άμεσα η απόφαση και να ανακτηθούν οι μισθολογικές απώλειες.

Πριν από λίγο ωστόσο δημοσιεύθηκε το πλήρες κείμενο (64 σελίδων) της απόφασης και τα όργανα της Ομοσπονδίας και οι νομικοί σύμβουλοι μελετούν την απόφαση για να αξιολογηθεί το σκεπτικό και να καθοριστούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Όμως,η ΟΕΝΓΕ σημειώνει ότι «Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά. Κλιμακώνουμε τους αγώνες για αποκατάσταση των μισθολογικών απωλειών και επαναφορά των μισθών μας και των συντάξεων στα επίπεδα πριν από όλες τις μνημονιακές περικοπές».

Μαίρη Μπιμπή

health.in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024