Δ.Καμμένος για παραίτηση Παπαδημητρίου: Η ευθύνη ήταν κοινή
Την ικανοποίησή του για την παραίτηση του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, μετά την αποπομπή της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου, εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος. Όπως είπε, η ευθύνη βάραινε το ζευγάρι από κοινού.
Την ικανοποίησή του για την παραίτηση του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, μετά την αποπομπή της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου, εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.
Ο Δ.Καμμένος έκανε λόγο για ενδεδειγμένη κίνηση.
Όπως τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ευθύνη βάραινε το ζευγάρι από κοινού και έπρεπε να παραιτηθεί ο κ. Παπαδημητρίου ώστε να διευκολύνει την κυβέρνηση.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ άφησε, δε, την αιχμή ότι αν δεν γινόταν η αποκάλυψη, θα συνέχιζαν να εισπράττουν το επίδομα ενοικίου, ύψους 12.000 τον χρόνο.
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις