
Διάθεση 67 εκατ. ευρώ για τα αντιπλημμυρικά στη Θεσσαλία
Στη δέσμευση πόρων ύψους 67 εκατομμυρίων ευρώ, για την αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία από τις πρόσφατες, πλημμύρες προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης.
Στη δέσμευση πόρων ύψους 67 εκατομμυρίων ευρώ, για την αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία από τις πρόσφατες, πλημμύρες προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης.
Τα έργα αφορούν στην ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας καθώς και επισκευές του επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου που υπέστη σημαντικές ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες στους νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.
«Δεσμεύσαμε έγκαιρα τους απαραίτητους πόρους ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις πληγείσες περιοχές το ταχύτερο δυνατόν και πριν την έναρξη των εργασιών της νέας αγροτικής περιόδου» τόνισε ο κ. Χαρίτσης, ο οποίος ενέκρινε την ένταξη των συγκεκριμένων έργων στο εθνικό σκέλος του ΠΔΕ 2018, στο ειδικό πρόγραμμα φυσικών καταστροφών.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος
- Ανώτατο Δικαστήριο: Το Ισραήλ οφείλει να επιτρέψει στον Ερυθρό Σταυρό να επισκεφθεί Παλαιστίνιους κρατουμένους
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



