Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 την Κέρκυρα και βλέπει... Ευρώπη

Ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 την Κέρκυρα και βλέπει… Ευρώπη

Την τρίτη διαδοχική νίκη του πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας 1-0 στο Αγρίνιο της Κέρκυρας, για την 23η αγωνιστική της Super League. Το γκολ του Γουίλιαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου στάθηκε αρκετό για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, που πλησίασε σε απόσταση τριών βαθμών από την πέμπτη θέση και ελπίζει να διεκδικήσει θέση στην Ευρώπη.

Την τρίτη διαδοχική νίκη του πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας 1-0 στο Αγρίνιο της Κέρκυρας, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Το γκολ του Γουίλιαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου στάθηκε αρκετό για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, που πλησίασε σε απόσταση τριών βαθμών από την πέμπτη θέση και ελπίζει να διεκδικήσει θέση στην Ευρώπη.

Στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού παρέμειναν οι «Φαίακες», που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν την ήττα του Απόλλωνα στην Ξάνθη και να αποσπαστούν βαθμολογικά.

Η πρόωρη απώλεια του Μάρκος Πάουλο, που τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χάλασε τα σχέδια του Τραϊανού Δέλλα και επέτρεψε στην Κέρκυρα να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να χάσει μία καλή ευκαιρία στο 30΄, με μακρινό σουτ του Κρητικού που έδιωξε με υπερένταση ο Κυριακίδης.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου με κεφαλιά του Γουίλιαν, μετά από κακή έξοδο του Γιαννακόπουλου και κεφαλιά-πάσα του Μιχάι.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Κυριακίδης απέτρεψε την ισοφάριση στο σουτ του Ρόλε (55΄).

Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 65΄, ξανά με τον Γουίλιαν, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος, αλλά η καλή ανασταλτική του λειτουργία και ο Κυριακίδης (καθοριστική επμέβαση στις καθυστερήσεις, σε πάσα… πάρε-βάλε του Μυτίδη στον Μενσά) του έδωσαν τους τρεις βαθμούς και τον έβαλαν πλέον στη… συζήτηση για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Κίτρινες: Μιχάι, Κυριακίδης, Μοράρ, Γουίλιαν, Μάζουρεκ – Κρητικός, Μυτίδης, Αντέτζο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Αργκους, Μύγας, Μαρινάκης, Πάουλο (10΄ Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάζουρεκ (88΄ Ιταμπέλ), Ντίας, Γουίλιαν (80΄ Μπράβο)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Γεωργίου (73΄ Ζορμπάς), Παμλίδης (69΄ Μενσά), Σπίνουλας, Μυτίδης, Ρόλε (79΄ Γεωργακόπουλος), Γρομητσάρης.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024