Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στόχος το απόλυτο για την εθνική ανδρών

Στόχος το απόλυτο για την εθνική ανδρών

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στη 2η προκριματική φάση, επιθυμεί να συνεχίσει αήττητο (4 στα 4) τις υποχρεώσεις του στον 8ο όμιλο.

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, ενόψει της αυριανής (18:00) αναμέτρησης με τη Μεγάλη Βρετανία στα «Δύο Αοράκια», για την 4η αγωνιστική του 1ου προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στη 2η προκριματική φάση, επιθυμεί να συνεχίσει αήττητο (4 στα 4) τις υποχρεώσεις του στον 8ο όμιλο, ενώ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τη 12άδα, η οποία θα έχει τρία νέα πρόσωπα εν συγκρίσει με την τελευταία αναμέτρηση με την Εσθονία.

Αναλυτικά η 12άδα για τον αγώνα με Μεγάλη Βρετανία: Γιάννης Αθηναίου, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ντούσαν Σάκοτα, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Μαυροειδής.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συγκέντρωση και ενέργεια στον αγώνα κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, υπογραμμίζοντας: «Έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα και πρέπει να την ολοκληρώσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την ίδια ένταση και την ίδια σοβαρότητα πιστεύω πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα, που είναι για μας το πρωτεύον. Μας οδηγεί στην επόμενη φάση και θα αποτελέσει μια καλή παρακαταθήκη και για τη συνέχεια».

Αναφορικά με τον αντίπαλο επισήμανε: «Η Μεγάλη Βρετανία έχει αλλάξει προπονητή, έχει κάνει κάποιες μικρές αλλαγές και λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Σόκο και ο Χέσον. Παίζουν πιο ορθόδοξα, με «βαριά» πεντάρια, ταιριάζει το ματσάρισμα καλύτερα και -κακά τα ψέματα- μας εξυπηρετεί και εμάς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που ακόμη κι αν χάσει από μας αύριο θεωρώ πως θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ακολουθήσει, γιατί έχει δύο παιχνίδια εντός έδρας στο τέλος της πρώτης φάσης. Πρέπει να περάσουμε, να ντουμπλάρουμε τις νίκες απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο και μετά να δούμε τι άλλο μας χρειάζεται».

Τέλος, ευχαρίστησε το κοινό για τη θέρμη με την οποία αγκάλιασε την Εθνική και ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια για αύριο: «Η ατμόσφαιρα χθες απέναντι στην Εσθονία ήταν πολύ όμορφη. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και αύριο περιμένουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους λόγω και της ημέρας. Εμείς όπως πάντα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θέλουμε να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση για να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024