Τη λήψη κάποιου ηρεμιστικού φαρμάκου προτείνουν στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, κυβερνητικοί κύκλοι κατηγορώντας τον για παραφροσύνη «κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis».

Συγκεκριμένα σε non paper που κοινοποιείται προς τα μέσα ενημέρωσης κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου κάνουν λόγο για «παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis» και επισημαίνουν ότι «ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis».

Αφορμή για την παραπάνω «σύσταση» προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ στάθηκε η επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Γεωργιάδης κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης στον Alpha, χαρακτηρίζοντάς τον «διεφθαρμένο», «αχρείο» και «άθλιο» κατηγορώντας τον πως έστησε τη «σκευωρία» της Novartis.

Τόνισε δε πως για την υπόθεση της Novartis «ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε, ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι».

in.gr