Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Αναβολή εκδίκασης των υποθέσεων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Αναβολή για τις 15 Μαρτίου (15:30) πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή της Super League. Αιτία στάθηκε η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού, που ζήτησε να ασκηθεί δίωξη στον «Δικέφαλο» με βάση τα άρθρα 4α και 4β του πειθαρχικού κώδικα, τα οποία μπορούν να επιφέρουν ποινή αφαίρεσης βαθμών. Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε και η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί, για την άλλη Πέμπτη (1/3, 17:30). Λόγος της αναβολής ήταν η απουσία του δικηγόρου Αργύρη Λίβα, ο οποίος βρισκόταν στην Πειθαρχική επιτροπή για την υπόθεση του ΠΑΟΚ.

Αναβολή για τις 15 Μαρτίου (15:30) πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή της Super League. Αιτία στάθηκε η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού, που ζήτησε να ασκηθεί δίωξη στον «Δικέφαλο» με βάση τα άρθρα 4α και 4β του πειθαρχικού κώδικα, τα οποία μπορούν να επιφέρουν ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπέβαλαν, επίσης, καταγγελία-αίτηση προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, προκειμένου να ζητηθεί από το «Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων» η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν στο στάδιο των «Ζωσιμάδων» από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η νομική υπεράσπιση της μακεδονικής ομάδας χαρακτήρισε «καταχρηστική και παρελκυστική» την παρέμβαση της πειραϊκής ομάδας, ζητώντας από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας αρχής να την κηρύξει απαράδεκτη.

Αναβολή και για τον Ολυμπιακό

Αναβολή για την 1η Μαρτίου (17:30) πήρε η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, για την ποινή που επιβλήθηκε στον πρωταθλητή από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας για τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

Η αναβολή ζητήθηκε (και δόθηκε) επειδή ο νομικός εκπρόσωπος της πειραϊκής ομάδας, Αργύρης Λίβας, δήλωσε κώλυμα, καθώς εκείνη την ώρα βρισκόταν στη Super League για να καταθέσει την πρόσθετη παρέμβαση των «ερυθρολεύκων», στη δίωξη που έχει ασκηθεί εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί πρωτοδίκως με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (έχει εκτίσει τη μία) και πρόστιμο 90.000 ευρώ.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024