Ο Μπόμπι Μπράουν ενισχύει το ρόστερ του Ολυμπιακού
Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του τον Μπόμπι Μπράουν. Με καριέρα στο NBA, τον Άρη στην Ελλάδα αλλά και την Ευρωλίγκα, πριν από μερικά χρόνια, ο Μπράουν καλείται να δώσει λύσεις στην περιφέρεια, στην πορεία του Ολυμπιακού για το final4 της Ευρωλίγκας αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του τον Μπόμπι Μπράουν. Με καριέρα στο NBA, τον Άρη στην Ελλάδα αλλά και την Ευρωλίγκα, πριν από μερικά χρόνια, ο Μπράουν καλείται να δώσει λύσεις στην περιφέρεια, στην πορεία του Ολυμπιακού για το final4 της Ευρωλίγκας αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Πειραιώτες ανακοίνωσαν και επίσημα την συμφωνία με τον Αμερικάνο γκαρντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Μπόμπι Μπράουν.
Ο έμπειρος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.
Το who is who του Μπόμπι Μπράουν Hμ. Γεν.: 24/09/1984 Τοπ. Γεν.: Λος Άντζελες (ΗΠΑ) Ύψος: 1.88 Πρ. Ομάδες: Fullerton State (2003-07), Alba Berlin (2007–2008), Sacramento Kings (2008–2009), Minnesota Timberwolves (2009), Νew Orleans Hornets (2009–2010), Los Angeles Clippers (2010), Asseco Prokom Gdynia (2010), ΑΡΗΣ (2010–2011), EWE Baskets Oldenburg (2011–2012), Montepaschi Siena (2012–2013), Dongguan / Shenzhen Leopards (2013–2016), Beşiktaş Sompo Japan (2016), Houston Rockets (2016–2018)
Ομαδικές Διακρίσεις -Πρωταθλητής Ιταλίας 2013 με την Σιένα -Κύπελλο Ιταλίας 2013 με την Σιένα -Πρωταθλητής Γερμανίας (2008) με την Άλμπα
Ατομικές Διακρίσεις – Alphonso Ford Trophy (πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα το 2013) με την Σιένα – Πρώτος σκόρερ του Γερμανικού πρωταθλήματος (2012) Όλντεμπουργκ».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Κανείς ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας δεν είπε το παραμικρό για τον Λίαμ Ροσένιορ, σε αντίθεση με τα όσα είχαν γίνει μετά το «διαζύγιο» των Λονδρέζων με τον Μαρέσκα
Ένα ακόμη ξέσπασμα είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις κατά τη διάρκεια αγώνα στο Οπεν της Μαδριτης – Δείτε σε βίντεο τι έγινε!