
Στη Βουλή η κατάθεση του μεσάζοντα πώλησης όπλων στη Σ. Αραβία
Στη Βουλή θα διαβιβαστεί τις επόμενες ημέρες η κατάθεση που έδωσε ως μάρτυρας ο μεσάζοντας όπλων Βασίλης Παπαδόπουλος, για την απόπειρα πώλησης βλημάτων από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη Σαουδική Αραβία.
Στη Βουλή θα διαβιβαστεί τις επόμενες ημέρες η κατάθεση που έδωσε ως μάρτυρας ο μεσάζοντας όπλων Βασίλης Παπαδόπουλος, για την απόπειρα πώλησης βλημάτων από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη Σαουδική Αραβία.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος κατέθεσε την Τετάρτη, για την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού και συγκεκριμένα 300.000 βλημάτων τύπου 105 mm από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία.
Το προσεχές διάστημα θα διαβαστεί στη Βουλή, αφού η δικογραφία βρίσκεται ήδη στο Κοινοβούλιο.
Ο κ. Παπαδόπουλος φέρεται να κατέθεσε πως διέθετε όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν πως ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας στην υπόθεση πώλησης του οπλικού υλικού.
Μίνα Μουστάκα
in.gr
- Βρετανία: Ο Λάρι ο γάτος ο μακροβιότερος στη Ντάουνινγκ Στριτ – Γιατί δεν στεριώνει Πρωθυπουργός
- Ολλανδία – Ελλάδα: Ρεβάνς με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο για την Εθνική χάντμπολ
- Samsung: Κυβερνητική μεσολάβηση για να αποφευχθεί η απεργία – «Θα προκληθούν τεράστιες απώλειες»
- Akylas μετά τη Eurovision: «Δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό – Αυτό που έζησα ήταν μαγικό»
- Κροατία: Ακύρωση απογείωσης που κόβει την ανάσα – Αεροσκάφος «γλιστράει» και ακινητοποιείται εκτός διαδρόμου
- Δημόσιο Χρέος: Τι θα κρίνει την επιστροφή σε επίπεδα κανονικότητας


