Μια απροσδόκητη εξέλιξη είχε η συζήτηση στην Βουλή για την προανακριτική επιτροπή.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Χ. Αθανασίου ζητούσε επιμόνως τον λόγο επί προσωπικού από την προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία δεν του τον έδινε.

Αντ’ αυτού παρενέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ν. Δένδιας ο οποίος κραδαίνοντας ένα χαρτί από τα πρακτικά της συνεδρίασης, διάβασε έναν διάλογο που είχε προηγηθεί μεταξύ της κυρίας Χριστοδουλοπούλου και του κ. Αθανασίου ο οποίος ήθελε να παρέμβει στην συζήτηση επί των διαδικαστικών, αλλά εκείνη αρνείτο λέγοντάς του να αφήσει τα νομικά.

Φέρεται όμως να μην περιορίστηκε εκεί η αντιπρόεδρος της Βουλής, αφού στα πρακτικά καταγράφηκε και η φράση της «άι στο διάβολο…».

«Από την στιγμή που εστάλη από εσάς στο διάβολο δικαιούται να ζητεί το λόγο», είπε ο κ. Δένδιας για τον συνάδελφό του και κάλεσε την κυρία Χριστοδουλοπούλου να ζητήσει να διαγραφεί η επίμαχη φράση.

«Φυσικά, αυτό σκοπεύω να κάνω κύριε», του είπε η ίδια, σχολιάζοντας πάντως ότι «δεν το άκουσε κανείς μόνο τα πρακτικά»!

Είπε βεβαίως ότι «όποιος το είπε είναι αστοχία και αγένεια», ενώ παίρνοντας τελικά τον λόγο ο κ. Αθανασίου της τόνισε ότι «αυτό που κάνετε είναι ανεπίτρεπτο». «Ξέρετε ότι σας ενοχλώ με τις παρεμβάσεις μου», της είπε.

Τελικά η φράση διαγράφηκε από τα πρακτικά…

in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας