Μια απροσδόκητη εξέλιξη είχε η συζήτηση στην Βουλή για την προανακριτική επιτροπή.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Χ. Αθανασίου ζητούσε επιμόνως τον λόγο επί προσωπικού από την προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία δεν του τον έδινε.

Αντ’ αυτού παρενέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ν. Δένδιας ο οποίος κραδαίνοντας ένα χαρτί από τα πρακτικά της συνεδρίασης, διάβασε έναν διάλογο που είχε προηγηθεί μεταξύ της κυρίας Χριστοδουλοπούλου και του κ. Αθανασίου ο οποίος ήθελε να παρέμβει στην συζήτηση επί των διαδικαστικών, αλλά εκείνη αρνείτο λέγοντάς του να αφήσει τα νομικά.

Φέρεται όμως να μην περιορίστηκε εκεί η αντιπρόεδρος της Βουλής, αφού στα πρακτικά καταγράφηκε και η φράση της «άι στο διάβολο…».

«Από την στιγμή που εστάλη από εσάς στο διάβολο δικαιούται να ζητεί το λόγο», είπε ο κ. Δένδιας για τον συνάδελφό του και κάλεσε την κυρία Χριστοδουλοπούλου να ζητήσει να διαγραφεί η επίμαχη φράση.

«Φυσικά, αυτό σκοπεύω να κάνω κύριε», του είπε η ίδια, σχολιάζοντας πάντως ότι «δεν το άκουσε κανείς μόνο τα πρακτικά»!

Είπε βεβαίως ότι «όποιος το είπε είναι αστοχία και αγένεια», ενώ παίρνοντας τελικά τον λόγο ο κ. Αθανασίου της τόνισε ότι «αυτό που κάνετε είναι ανεπίτρεπτο». «Ξέρετε ότι σας ενοχλώ με τις παρεμβάσεις μου», της είπε.

Τελικά η φράση διαγράφηκε από τα πρακτικά…

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο