Αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη ο Ρίκι Χίκμαν όταν κλήθηκε από την
Euroleague να επιλέξει τον ήρωά του, ο οποίος να αγωνίζεται στη
διοργάνωση. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον
αρχηγό του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να
ξεκλειδώσει όλες τις άμυνες, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του 2013 με
τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ο Kill Bill είχε μηδέν πόντους στο πρώτο ημίχρονο
και 22 στο δεύτερο!
Αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη ο Ρίκι Χίκμαν όταν κλήθηκε από την Euroleague να επιλέξει τον ήρωά του, ο οποίος να αγωνίζεται στη διοργάνωση.
Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να ξεκλειδώσει όλες τις άμυνες, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του 2013 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ο Kill Bill είχε μηδέν πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 22 στο δεύτερο!
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Η διαχείριση του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην χώρα του πριν από το ματς των πλέι οφ της Super League. Η διαιτησία του στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους 0-0. Το παρελθόν του VAR Παϊρέτο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου