Συζητήθηκε η αγωγή για το τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική οδό
Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητήθηκε σήμερα Τρίτη η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου.
Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητήθηκε σήμερα Τρίτη η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, είχε καρφωθεί με τεράστια ταχύτητα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας προκαλώντας το θάνατο της συζύγου και του παιδιού του Υπάτιου Πατμάνογλου.
Ο ενάγων βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να είναι παρών στη συζήτηση της υπόθεσης. Ο ίδιος με την αγωγή του διεκδικεί περίπου 2 εκ. ευρώ και 1,3 εκ ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων.
Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο ενώ η ασφαλιστική εταιρεία εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.
Η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολογήσε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκ ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,3 εκ. ευρώ.
Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του.
in.gr
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Το μεγάλο παζάρι για τα προγράμματα κατάρτισης, οι υπουργοί που διευκόλυναν, και η παρέα του Παναγόπουλου
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα



