Συζητήθηκε η αγωγή για το τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική οδό
Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητήθηκε σήμερα Τρίτη η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου.
Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητήθηκε σήμερα Τρίτη η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, είχε καρφωθεί με τεράστια ταχύτητα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας προκαλώντας το θάνατο της συζύγου και του παιδιού του Υπάτιου Πατμάνογλου.
Ο ενάγων βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να είναι παρών στη συζήτηση της υπόθεσης. Ο ίδιος με την αγωγή του διεκδικεί περίπου 2 εκ. ευρώ και 1,3 εκ ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων.
Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο ενώ η ασφαλιστική εταιρεία εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.
Η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολογήσε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκ ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,3 εκ. ευρώ.
Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του.
in.gr
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
