
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Μεξικό
Ισχυρός σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της Πόλης του Μεξικού νωρίς το πρωί της Κ.Δευτέρας, με πολλούς να βγαίνουν πανικόβλητοι στους δρόμους, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.
Ισχυρός σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της Πόλης του Μεξικού νωρίς το πρωί της Κ.Δευτέρας (ώρα Ελλάδας), με πολλούς να βγαίνουν πανικόβλητοι στους δρόμους,
δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.
Το επίκεντρο του σεισμού των 6,1 βαθμών εντοπίστηκε στα 43 χλμ. ανατολικά της πολιτείας Οαχάκα και το βάθος του στα 10 χλμ., σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS).
Ο Εγκέλαδος ξαναχτύπησε μόλις μερικά 24ωρα μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,2 Ρίχτερ στο Μεξικό.
Οι κάτοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, σε κατάσταση πανικού. Προς το παρόν, πάντως, οι αρχές αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.
Ο σεισμός των 7,2 Ρίχτερ το Σάββατο άφησε ένα εκατομμύριο νοικοκυριά χωρίς ρεύμα.
Αν και δεν υπήρξαν θύματα από τον σεισμό του Σαββάτου, ένα ελικόπτερο που μετέφερε αξιωματούχους στο επίκεντρο της ισχυρής δόνησης έπεσε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 14 άτομα που βρίσκονταν στο έδαφος.
Διαβάστε επίσης:
in.gr
- Το Ελ Νίνιο θα κάνει το 2027 την πιο καυτή χρονιά;
- Ο Ρονάλντο μέτοχος σε εταιρείας 4 δισεκατομμυρίων!
- Λυσιστράτη: Η ξεκαρδιστική όπερα του Σταμάτη Κραουνάκη στο Ηρώδειο
- Μια κυβέρνηση σε αποδρομή δεν μπορεί να φαντασιώνεται ότι θα αλλάξει το θεσμικό DNA της χώρας
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 54χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του Νικήτα – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Φορολογικές δηλώσεις: Σπριντ για το bonus 4%



