Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Παράλογος ο ισχυρισμός ότι Ρώσοι παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ

Ρωσία: Παράλογος ο ισχυρισμός ότι Ρώσοι παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στην ανακοίνωση ότι 13 Ρώσοι και 3 ρωσικές υπηρεσίες παραπέμπονται για ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές. Οι ισχυρισμοί ότι Ρώσοι πολίτες παρενέβησαν στις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι «παράλογοι» τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μ.Ζαχάροβα, με αιχμηρό σχόλιο στο facebook. Τι δηλώνει ρώσος επιχειρηματίας στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στην ανακοίνωση ότι 13 Ρώσοι και 3 ρωσικές υπηρεσίες παραπέμπονται για ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές. Οι ισχυρισμοί ότι Ρώσοι πολίτες παρενέβησαν στις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι «παράλογοι» τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, με αιχμηρό σχόλιο στο facebook.

Σημειώνται ότι Ομοσπονδιακό Συμβούλιο Ενόρκων παρέπεμψε νωρίτερα 13 Ρώσους και 3 ρωσικές οντότητες με την κατηγορία της ανάμιξης στις αμερικανικές εκλογές και τις πολιτικές διαδικασίες.

«Δεκατρείς άνθρωποι παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ; Δεκατρείς εναντίον μυστικών υπηρεσιών με προϋπολογισμό δισεκατομμυρίων; Εναντίον υπηρεσιών κατασκοπείας και αντικατασκοπίας, εναντίον των πιο σύγχρονων τεχνολογιών; Παράλογο; Ναι», έγραψε η Ζαχάροβα σε ανάρτησή της στο Facebook.

Εάν θέλουν να βλέπουν τον διάβολο, ας τον δουν

Ο Ρώσος επιχειρηματίας Εβγκένι Πριγκόζιν δήλωσε ότι δεν είναι ταραγμένος από τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του ότι αναμείχθηκε στην προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

«Οι Αμερικανοί είναι πολύ συναισθηματικοί άνθρωποι, βλέπουν ό,τι θέλουν να δουν. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνους. Δεν έχω διόλου αναστατωθεί που το όνομά μου βρίσκεται στη λίστα. Εάν θέλουν να βλέπουν τον διάβολο, ας τον δουν» πρόσθεσε ο Πριγκόζιν.

ΑΠΕ/Reuters/Sputnik,in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024