
Συνελήφθη ο νεαρός που πυροβόλησε πέντε φορές τη μητέρα του
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, όταν 22χρονος πυροβόλησε πέντε φορές τη μητέρα του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, όταν 22χρονος πυροβόλησε πέντε φορές τη μητέρα του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε έντονη λογομαχία μαζί της, βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και μετά τους πυροβολισμούς τράπηκε σε φυγή παίρνοντας μάλιστα και την καραμπίνα μαζί του. Το περιστατικό έγινε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρεί η οικογένεια στο Ληξούρι.
Η άτυχη γυναίκα, 56 ετών, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασής της και η ανάγκη για μεταφορά της με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Τελικά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Η αστυνομία του Ληξουρίου είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη καθώς φοβάταν ότι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο νεαρός συνελήφθη από τους αστυνομικούς χωρίς να προβάλει αντίσταση.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Πρέπει «να επουλωθούν» οι πληγές μας με το Μπενίν πριν ανοίξουν τα σύνορα λέει ο δικτάτορας του Νίγηρα
- Διαδηλώσεις στην Τυνησία εν μέσω θανατηφόρου καύσωνα με μπλακ άουτ και λειψυδρία
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός
