Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες κατ΄ ιδίαν συνάντησεις Κοτζιά με Ντιμιτρόφ - Μπουσάτι

Νέες κατ΄ ιδίαν συνάντησεις Κοτζιά με Ντιμιτρόφ – Μπουσάτι

Κατ' ιδίαν συναντήσεις είχε στο περιθώριο του άτυπου συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, που διεξάγεται στη Σόφια, ο Νίκος Κοτζιάς με τους ομολόγους του Νικολά Ντιμιτρόφ από την ΠΓΔΜ και Ντιτμίρ Μπουσάτι της Αλβανίας.

Κατ’ ιδίαν συνάντηση είχαν στο περιθώριο του άτυπου συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, που διεξάγεται στη Σόφια, ο έλληνας υπουργός Νίκος Κοτζιάς με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νικολά Ντιμιτρόφ.

Τη συνάντηση έκανε γνωστή το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με τους δύο άνδρες να συνεχίζουν τις συνομιλίες που είχαν ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα στη Βιέννη, παρουσία του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ για την ονομασία της ΠΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες, επικεντρώθηκαν σε πτυχές προγραμματισμού ενόψει και των επόμενων συναντήσεών τους, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης μεταξύ των δύο χωρών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συνάντηση με Μπουσάτι

Ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών είχε συνάντηση και με τον αλβανό ομόλογό του, Ντιτμίρ Μπουσάτι, κατά την οποία ανέλυσαν τις τεχνικές πτυχές που θα πρέπει να δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα στα υπό διαπραγμάτευση ζητήματα των δύο χωρών.

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024