Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυξημένη κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά [Βίντεο]

Αυξημένη κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά [Βίντεο]

Οι καταναλωτές εμπιστεύονται σε μεγάλο βαθμό και φέτος την Βαρβάκειο αγορά για να προμηθευτούν προϊόντα για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Αυξημένη είναι η κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά από καταναλωτές που ετοιμάζουν το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Τα θαλασσινά έχουν την τιμητική τους γι’ αυτό και οι έμποροι ελπίζουν πως φέτος οι καταναλωτές δεν θα αρκεστούν στην βόλτα που κάνουν στην αγορά αλλά πως θα αγοράσουν έστω μικρές ποσότητες.



Όπως μας λέει ο κύριος Μάνος που εργάζεται στην Βαρβάκειο Αγορά πάνω από δύο δεκαετίες «δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο πολύ έχει μειωθεί η δουλειά μας. Πλέον είναι σίγουρο πως δεν θα αγοράσει κανένας μεγάλες ποσότητες αλλά θα πάρουν μισό με ένα κιλό το πολύ από τα θαλασσινά που τους αρέσουν».

Την ίδια άποψη έχουν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων έξω από την αγορά που υποστηρίζουν ότι σε σχέση με πέντε χρόνια πριν έχουν μείωση στον τζίρο τους κατά 30%. «Αρκετοί από τους πελάτες μας πλέον επιλέγουν να αγοράσουν παραδοσιακά προϊόντα όπως χαλβά από το σούπερ μάρκετ που πολλές φορές η ποιότητα του δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μπορούν να βρουν εδώ» μας λέει η Σοφία Μπήλιου.

Σημαντικό είναι πως από την Κυριακή η αγορά θα είναι ανοιχτή για όλο το βράδυ έως και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. Είναι ένα έθιμο πλέον για τους επαγγελματίες της Βαρβάκειου αλλά και για τους καταναλωτές της Αθήνας.

Ορέστης Καρύπης

in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024