
Ρωσία: Έχουμε στοιχεία δυτικής παρέμβασης στις προεδρικές εκλογές
«Η Μόσχα έχει απτά στοιχεία για την καταστροφική παρέμβαση ορισμένων δυτικών χωρών στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας πριν τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών» δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.
«Η Μόσχα έχει απτά στοιχεία για την καταστροφική παρέμβαση ορισμένων δυτικών χωρών στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας πριν τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών» δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.
Η Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι η Μόσχα είχε προειδοποιήσει τις ευρωπαϊκές χώρες ότι «οι ενέργειες αυτές πρέπει να σταματήσουν».
«Εάν δεν σταματήσουν θα πρέπει να πάρουμε σκληρά μέτρα εναντίον τους» πρόσθεσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Σημειώνεται πως η εκλογή νέου αρχηγού του ρωσικού κράτους είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου και όλοι προεξοφλούν ότι, παρά τις οκτώ υποψηφιότητες, ο νυν πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, θα επανεκλεγεί με ποσοστό άνω του 50% από τον πρώτο γύρο.
in.gr
- Ήταν στόχος του μυστήριου θαλάσσιου drone στην Λευκάδα κάποιο σημείο της Μεσογείου; – Τι ερευνούν οι ελληνικές αρχές
- Αγωνία για 26χρονη Αμερικανίδα – Ολονύχτια επιχείρηση στα Σφακιά
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η σειρά με τον Κολοσσό – Τα δύο ματς πριν το Final Four
- Ισόβια για τη δολοφονία 34χρονου στις Σέρρες, ανήμερα Πρωτοχρονιάς – Βαριές ποινές και σε τρεις συνεργούς
- Ριάνα: Έκανε τατουάζ ζωγραφιά των παιδιών της
- «Η Ολυμπία αυτή δούλευε σε τουριστικό πρακτορείο» – Έρευνα στη Σαντορίνη για την εξαφάνιση θρίλερ στη Νέα Ιωνία
