
Μία νίκη μακριά από το No1 ο Φέντερερ
Έτοιμος να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην Ιστορία του τένις είναι ο Ρότζερ Φέντερερ, που θέλει μια μόλις νίκη για να επιστρέψει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.
Έτοιμος να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην Ιστορία του τένις είναι ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, έπειτα από 5,5 χρόνια.
Ο ελβετός τενίστας μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά από τον Φίλιπ Κολσράιμπερ, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη, προκρίθηκε στα προημιτελικά του ABN Amro World Tennis Tournament και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Νο1 σε ηλικία 36 ετών και 195 ημερών.
Αυτό θα συμβεί αν ο «Βασιλιάς» νικήσει στο επόμενο παιχνίδι της διοργάνωσης, το οποίο ελπίζει να μην είναι το ίδιο δύσκολο με το σημερινό. Ο Φέντερερ έκλεισε το παιχνίδι με 7-6, 7-5 σε 1 ώρα και 42 λεπτά, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του ολλανδικού τουρνουά.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Λορέντζο Καριέρε: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγος του
- Ευκαρπία: Χειροπέδες σε 58χρονο που άφρισε παγκάρι σε παρεκκλήσι
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
