Η τέλεια αστακομακαρονάδα στον «Γευσιγνώστη»
Ο Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι αποκαλύπτει βήμα-βήμα όλα τα μυστικά για να κάνουμε ακόμη πιο ξεχωριστό το δημοφιλές πιάτο. Στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί εκτάκτως στις 17 Φεβρουαρίου μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής».
Ο Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι αποκαλύπτει βήμα-βήμα όλα τα μυστικά για να κάνουμε ακόμη πιο ξεχωριστό το δημοφιλές πιάτο. Στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί εκτάκτως στις 17 Φεβρουαρίου μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής».
in.gr
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις