Σφοδρή χιονοθύελλα ξέσπασε την Πέμπτη στα ορεινά των Τρικάλων, με το χιόνι να ξεπερνά το μισό μέτρο.
Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας παρ’ όλο που πραγματοποιούσαν συνεχώς διαδρομές προκειμένου να μείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο, έκλεισε λόγω της πολύ πυκνής χιονόπτωσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalaola.gr.
Πλέον, χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες από το Κοτρώνι μέχρι και τα Τρία Ποτάμια και από την άλλη πλευρά του νομού, από Ορθοβούνι μέχρι Εγνατία και από Φάρμα μέχρι και τα χωριά του Ασπροποτάμου.
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.