Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στις Σέρρες
Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη οικία στην πόλη των Σερρών.
Πιθανολογείται ότι ανήκει σε Βούλγαρο, ο οποίος φαίνεται ότι είχε βρει
καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες στο σημείο. Από τις αστυνομικές Αρχές
εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική
ενέργεια.
Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη οικία στην πόλη των Σερρών. Πιθανολογείται ότι ανήκει σε Βούλγαρο, ο οποίος φαίνεται ότι είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες στο σημείο. Από τις αστυνομικές Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Το πτώμα βρήκε το μεσημέρι ένας άλλος Βούλγαρος, ο οποίος αναζητούσε τις προηγούμενες ώρες τον συμπατριώτη του.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών που εξερεύνησαν τον χώρο, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή αναφέρουν ότι ο νεκρός έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας