
ΝΔ: Δεν προτίθεται να συναντηθεί με τον Καμμένο ο Μητσοτάκης
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο» στη Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας στο Μόναχο, διευκρινίζουν «πηγές» της ΝΔ υπενθυμίζοντας ότι η ΝΔ έχει ζητήσει να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την κατάσταση στο Αιγαίο.
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον
υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο» στη Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας στο Μόναχο,
διευκρινίζουν «πηγές» της ΝΔ υπενθυμίζοντας ότι η ΝΔ έχει ζητήσει να
συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την
κατάσταση στο Αιγαίο.
Συγκεκριμένα, υποστήριξαν σε σχέση με την τηλεφωνική συνομιλία Καμμένου-Κικίλια, στην οποία ο υπουργός Αμυνας ζήτησε να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ στη Γερμανία καθώς και οι δύο θα παρευρεθούν την Παρασκευή στο Munich Security Conference, ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον κ. Καμμένο.
Ο υπουργός Άμυνας, άλλωστε, πρόσθεσαν, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα κρίνει αναγκαίο, τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Βασ. Κικίλια.
Νωρίτερα εξάλλου, «πηγές» της ΝΔ που είχαν επικοινωνήσει με το ΑΠΕ είχαν επισημάνει πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία άτυπη ενημερωτική συνάντηση που αφορά την κατάσταση στο Αιγαίο».
Τόνισαν επίσης, πως η ΝΔ έχει ζητήσει να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής για την κατάσταση στο Αιγαίο παρουσία των υπουργών Εξωτερικών και Αμυνας, και κεκλεισμένων των θυρών.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
