
ΣΒΙΕ: Καμιά συνεργασία με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της Novartis
Διευκρινίσεις σχετικά με τη δικογραφία για τη Novartis και τα έγγραφα του FBI, προς αποκατάσταση του ονόματος της σχολής ΣΒΙΕ η οποία λανθασμένα ενεπλάκη στην υπόθεση, δίνει το in.gr.
Διευκρινίσεις σχετικά με τη δικογραφία για τη Novartis και τα έγγραφα του FBI, προς αποκατάσταση του ονόματος της σχολής ΣΒΙΕ η οποία λανθασμένα ενεπλάκη στην υπόθεση, δίνει το in.gr.
Σχετικά με το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρoνται τα εξής:
Στις 08/02/18, στο δημοσίευμα μας με τίτλο “Novartis: όλη η δικογραφία και τα λάθη που κρύβουν τα έγγραφα” περιλήφθηκε μεταφρασμένο απόσπασμα του εγγράφου του FBI, το οποίο αυθαίρετα εμπλέκει τη ΣΒΙΕ στην εν λόγω υπόθεση.
Πρόκειται για μια άστοχη μετάφραση της πρότασης: ”..provided expensivestudies to SVYEEof pharmaceutical trends”. Είναι προφανές ότι η αγγλική λέξηSVYEEδεν έχει καμία σχέση με τη Σχολή ΣΒΙΕ, η οποία στη μακρόχρονη εκπαιδευτική της πορεία, ουδέποτε συνεργάστηκε με τους εμπλεκομένους στην υπόθεση φορείς.
in.gr
- Ιράν – ΗΠΑ: 7η συναπτή νύχτα ανταλλαγής πληγμάτων – «Η λογική της κλιμάκωσης ξεφεύγει ολοένα περισσότερο»
- Κυπριακό: Ο Ερχιουρμαν χαιρετίζει την επίσκεψη Γκουτέρες και κάνει λόγο για «ουσιαστικές συζητήσεις»
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς τον Καναδά για την μόλυνση του αέρα λόγω των πυρκαγιών
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας

