
Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο
Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο σημειώθηκε πρόσφατα, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η τοπική Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να σπάσει η πινακίδα στην είσοδο του χώρου.
Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο σημειώθηκε πρόσφατα, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η τοπική Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να σπάσει η πινακίδα στην είσοδο του χώρου.
«Δηλώνουμε απερίφραστα, ότι οι όποιες προσπάθειες δημιουργίας καταστάσεων εκφοβισμού και “αντικυβερνητικών εκδηλώσεων, υποτιθέμενων αγανακτισμένων πολιτών”, δεν θα βρουν κοινωνούς στην δημοκρατική κοινωνία του Ωραιοκάστρου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου.
«Καλούμε τους δημοκράτες δημότες να καταδικάσουν τις ενέργειες αυτές και την τοπική κοινωνία σε εγρήγορση, ώστε να αποτρέψουμε στο μέλλον οποιονδήποτε προσπαθήσει να σκεφτεί ή να επαναλάβει παρόμοιες ενέργειες» καταλήγει η ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.
in.gr
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ζελένσκι: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν νέα μαζική επίθεση πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)


