
Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε «sold out» για το ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι τα εισιτήρια για το ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου, εξαντλήθηκαν. Οι φίλοι των Πρασίνων έσπευσαν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και τα... εξαφάνισαν 18 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του ματς για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι τα εισιτήρια για το
ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου,
εξαντλήθηκαν.
Οι φίλοι των Πρασίνων έσπευσαν να προμηθευτούν τα
εισιτήριά τους και τα… εξαφάνισαν 18 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του
ματς για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (2/3, 21.15).
Το sold out 18 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, απέδειξε εμπράκτως για ακόμη μια φορά την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.
Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ.
in.gr
- Οργή Τραμπ για το πρόστιμο στην Google και προαναγγελία δασμού – «Δεν θα γίνουμε ο κουμπαράς της Ευρώπης»
- ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά τη συμφωνία με τους Σίξερς: «Να τους βοηθήσω να γίνουν ομάδα πρωταθλητισμού»
- Γιατί ο Κρίστοφερ Νόλαν απαγόρευσε τις μπότες Ugg στα γυρίσματα της «Οδύσσειας»;
- Σύρος: Δεν ασκήθηκαν διώξεις για τη δολοφονία της 42χρονης – Εισαγγελική εντολή για αναπαράσταση των γεγονότων
- Επίσημα στον Άρη ο Βασίλης Τολιόπουλος, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2030
- Διακοπή της κυκλοφορίας του Προαστιακού λόγω κακοκαιρίας

