Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας: Καταδικάζουμε την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Τσίπρας: Καταδικάζουμε την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη. Την επίθεση καταδίκασε και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, παράλληλα, ωστόσο, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δήλωσή του ότι η σύζυγός του έχει στοχοποιηθεί από τα υπόγεια του Μαξίμου.

Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη. Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές στην εξωτερική όψη του κτιρίου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Την επίθεση καταδίκασε και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, παράλληλα, ωστόσο, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δήλωσή του.

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

»Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταδίκασαν την επίθεση τα πολιτικά κόμματα

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν την επίθεση στην επιχείρηση της κ. Μητσοτάκη, πέραν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων, ενώ για το θέμα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» αναφέρει η Κουμουνδούρου και συμπληρώνει πως «η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη».

«Η Ένωση Κεντρώων καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, κας Μαρέβα Μητσοτάκη» αναφέρει το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

«H επίθεση κατά της επιχείρησης της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αποτελεί σύμπτωμα ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος. H σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κατά καιρούς στοχοποιηθεί μόνο και μόνο επειδή είναι σύζυγος του κ. Μητσοτάκη. Πέραν της αυτονόητης καταδίκης, είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων να αποφεύγουν δηλώσεις που δημιουργούν συγκρουσιακές συνθήκες» ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Είναι καταδικαστέες και απαράδεκτες τέτοιου είδους ενέργειες, όπως και οποιαδήποτε πράξη βίας. Είναι άλλο μία τέτοια ενέργεια και άλλο να ελέγχεται κάποιος για το αν έχει offshore εταιρεία και αν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό κράτος. Πρόκειται για τη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διεκδικεί την ηγεσία της χώρας και πρέπει να ελέγχεται. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο». Αυτό τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, σε παρέμβασή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024