
Νεκροί οι δύο ορειβάτες που αναζητούνταν στο Καϊμάκτσαλαν
Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο ορειβάτες που αγνοούνταν από το μεσημέρι του Σαββάτου στο όρος Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) με την Πυροσβεστική να πραγματοποιεί επιχείρηση για την ανάσυρσή τους.
Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο ορειβάτες που αγνοούνταν από το μεσημέρι του Σαββάτου στο όρος Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) με την Πυροσβεστική να πραγματοποιεί επιχείρηση για την ανάσυρσή τους.
Οι άτυχοι ορειβάτες, που προέρχονταν από την ΠΓΔΜ, έπεσαν σε χαράδρα, εν μέσω αντίξοων καιρικών συνθηκών.
Παρά τις ολονύκτιες προσπάθειες των πυροσβεστών, οι δύο ορειβάτες εντοπίστηκαν από τα σωστικά συνεργεία το πρωί του Σαββάτου, τα οποία κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να προσεγγίσουν το δύσβατο σημείο.
Στην περιοχή είχαν σπεύσει τρία πυροσβεστικά οχήματα και 16 πυροσβέστες, από τις υπηρεσίες Έδεσσας και Αριδαίας, καθώς και δυνάμεις της ΕΜΑΚ.
in.gr
- «Πάνω από 15 μέρες είχε πάρει κλίση η πολυκατοικία» – Οι προειδοποιήσεις ενοίκων και οι απαντήσεις των υπευθύνων
- Το fund, το ακίνητο και η αντεπίθεση της Μαρίας Καρυστιανού
- Δημοσκόπηση MEGA: Πολιτική αλλαγή έναντι σταθερότητας ζητά το 60% – Αντίπαλος πόλος της ΝΔ η ΕΛΑΣ του Τσίπρα
- Τραγωδία στη Μεσσηνία: Παιδάκι 6 ετών ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα
- Έτσι θα είναι το «Νέο Καραϊσκάκης»: Το εντυπωσιακό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός (vid, pics)
- Βίντεο – ντοκουμέντο από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Τσιγάρο οδηγού προκάλεσε την τραγωδία

